Testimoniale

Testimonial Alexandru GRAUR:

La toate sesiunile SEO World Coffee la care am participat m-am simțit minunat și am învățat lucruri tare folositoare. Cum cunoștințele mele în acest domeniu nu sunt foarte avansate, am constatat cu plăcere că limbajul este ușor de înțeles, și cum am avut ceva de întrebat, am primit răspunsuri pertinente. Recomand cu căldură acest curs pentru toți ce vor să parcurgă ABC-ul și peste în SEO – asistați și ajutați de niște oameni pricepuți și prietenoși.

Alexandru GRAUR, București
National Key Account Manager Chipita Romania
Site web: http://alexgraur.wordpress.com

Testimonial Maria RADION:

Fiecare dintre noi avem nevoie de un ajutor, de un impuls, de cineva care poate ne face sa vedem cu alți ochi ceea ce e bine pentru noi. Diverse campanii inițiate cu scopul de a ajuta oamenii chiar merită un asemenea impuls din partea noastră, a celor care știm sa privim în profunzimea lucrurilor și știm să alegem ceea ce este bun dintr-un amalgam de produse și informații.

O campanie cu un scop pur, inițiată de niște oameni care au o dorință de a face ceva și a lăsa ceva în urmă, merită tot respectul și toată atenția noastră. În acest scop, nu pot spune decât că anumite reuniuni pot avea un efect benefic asupra oamenilor, datorită faptului că ne putem da seama mai ușor în primul rând unde anume ne poziționăm și ce anume putem face pentru a face față situațiilor prevăzute sau nu, și, în același timp, mulți pot învăța și acționa pentru un scop benefic.

Maria RADION, București

SEO Expert – Independent Internet Professional
Cont Twitter: http://twitter.com/alisssa2003

Testminonial Alexandru RADA:

Întâlnirile de acest gen, în care se discută teme stabilite anterior, sunt benefice atât participanților care doresc să învețe, cât și celor care prezintă sau care au deja însușite aceste cunoștințe. Deoarece temele abordate acoperă marea majoritate a metodelor de promovare, cu siguranță oricine va găsi ceva care sa îl intereseze, și care ulterior să îi aducă un beneficiu în promovarea propriei afaceri sau în jobul pe care îl are.

Îi sfătuiesc pe toți cei interesați de promovarea pe Internet să participe la acest networking. Eu personal am avut multe de învățat, lucruri pentru care altfel ar fi trebuit sa plătesc, pentru că nu ți le spune nimeni gratuit, iar pe Internet nu știi ce să cauți.

Vă invit la următoarea întâlnire,

Alexandru RADA, București
Business Developer
Site web: http://www.devant.ro

Testimonial Radu-Constantin CIUBOTARU:

Olivian este un adevarat profesionist și este o plăcere să vad că ajung să lucrez și sa învăț alături de el, indiferent de compania sau domeniul în care activez. El este cel care care mi-a deschis apetitul pentru ceea ce înseamna optimizare pe Internet și puterea pe care o are acest termen cotidian numit “Google”. M-a ajutat sa realizez valoarea pe care o poate avea acest gen de muncă și am încredere că orice om, din orice domeniu, ar avea ceva de câștigat din întâlnirile organizate de el. Consider acest lucru pentru că văd că ne trezim în fiecare zi, fie că vrem sau nu, din ce în ce mai conectați și mai influențați de Internet și de business-ul care poate fi generat prin intermediul lui.

De aceea îmi permit să clasific întâlnirile alături de Olivian în seria experiențelor ce trebuie trăite, nu numai pentru cei care lucreaza in domeniul Internetului, ci pentru oricine iși dă seama de importanța pe care o are Internetul în viata lui și de importanța pe care o va avea in următorii ani.

Îi mulțumesc pentru efort și dedicare și îl felicit pentru tot ce a realizat până acum.

Radu-Constantin CIUBOTARU, București
Head of Operations DirectVision
Site web: http://ro.linkedin.com/in/raduciubotaru

Testimonial Mara ABABEI:

Am fost încântată când am auzit că se organizează acest eveniment, mai ales că eu aveam doar partea teoretică de partea mea şi îmi doream sa îi “văd la lucru” pe cei din România care construiesc lumea SEO şi mai ales să interacţionez cu ei. Exact asta s-a întâmplat: am cunoscut oameni noi, cu simţul umorului şi cu experienţă de SEO şi care doreau să împărtăşească din ce ştiu. Mie mi-a făcut foarte bine, motiv pentru care continui să particip acum la Lumea SEO/PPC. Felicitări pentru iniţiativă, curaj şi organizare, Olivian!

Mara ABABEI, București
Client Service Specialist Credit Europe Bank România
Site web: http://buget-dieta.ro/

3 comentarii

  1. Noul format al format al întâlnirilor SEO World Coffee – Lumea SEO PPC « SEO World Coffee replied:

    […] fost opt ediții de succes. Am pus pe blog o pagină dedicată testimonialelor, ca să arătăm cât de mulțumiți au fost unii dintre […]

  2. SEO World Coffee se încheie. Noul format al format al întâlnirilor – Lumea SEO PPC « SEO World Coffee replied:

    […] fost opt ediții de succes. Am pus pe blog o pagină dedicată testimonialelor, ca să arătăm cât de mulțumiți au fost unii dintre […]

  3. Click Planners » Blog Archive » Clickplanners se incheie. Noul format al format al întâlnirilor – Lumea SEO PPC replied:

    […] World Coffe a avut ediții de succes. Am pus pe blog o pagină dedicată testimonialelor, ca să arătăm cât de mulțumiți au fost unii dintre […]

Lasă un comentariu

Trackback URI